Politica 1 Iulie 2014 18:34
Fostul presedinte PNL Crin Antonescu a fost intrebat, marti, daca sustine o fuziune sau o alianta cu PDL, el raspunzand ca trebuie facute toate eforturile rezonabile pentru fuziune, iar in privinta candidatului PNL la prezidentiale spunand ca este nevoie de analize sociologice, nu doar de sondaje.

"Exista o indicatie, un mandat politic dat de Congres, prin rezolutia privind fuziunea", a spus Antonescu, potrivit MEDIAFAX.

Intrebat daca prefera fuziunea sau o alianta cu PDL, Crin Antonescu a raspuns: "Trebuie facute toate eforturile, dupa parerea mea, eforturi rezonabile pentru a face o fuziune".

Despre candidatul PNL la prezidentiale, Antonescu a spus ca e nevoie de o analiza sociologica, nu doar de sondaje si a mentionat ca nu are "o casa de sondare preferata".

Antonescu a comentat si revenirea asupra deciziei privind intrarea in cursa pentru prezidentiale, dupa ce initial se retrasese. El a mentionat ca a avut speranta ca se va constitui repede in PNL si nu numai un consens in jurul unei formule de candidatura, iar acest lucru nu s-a realizat.

In plus, Antonescu a afirmat ca "un segment important din partid si din afara partidului" sustine in continuare ca ar trebui verificate "toate ipotezele" inainte de a lua o decizie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.