Congresul PNL, convocat pentru alegerea noii conduceri a partidului, a inceput, sambata, la aceasta ora in prezenta a circa 1500 de delegati si a invitatilor din partea PDL si ai Fortei Civice, urmand ca Klaus Iohannis si Ioan Ghise, candidati la sefia partidului sa-si prezinte proiectele.
Lucrarile celei de-a doua zi a congresului PNL au fost deschise prin intonarea Imnului National, dar nu si a imnului partidului.
Liberalii isi vor alege in congresul PNL presedintele partidului, dintre Klaus Iohannis si Ioan Ghise, dar si 31 de vicepresedinti dintre cei 56 care s-au inscris in cursa. La congres au venit invitati din partea societatii civile, a sindicatelor si patronatelor, precum si reprezentanti ai ambasadelor, scrie MEDIAFAX.
De asemenea, la congres au ajuns liderii PDL, Vasile Blaga, Catalin Predoiu, Gheorghe Flutur, Gheorghe Falca, George Scripcaru si Anca Boagiu, dar si presedintele Fortei Civice, Mihai Razvan Ungureanu.
In cadrul congresului, pe langa alegerea noii conduceri a PNL, vor fi adoptate trei rezolutii propuse de actualul presedinte interimar al PNL, Klaus Iohannis, pentru fuziunea cu PDL, asocierea la PPE, dar si desemnarea candidatului din partea liberalilor la alegerile prezidentiale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.