Presedintele Traian Basescu a spus, luni, ca le cere scuze romanilor pentru arestarea fratelui sau, care demonteaza insa ”marota” ca presedintele dirijeaza tot.

"Intamplarea pe care nu mi-a fi dorit-o niciodata si pentru care cer scuze romanilor este arestarea fratelui meu", a afirmat Traian Basescu, potrivit MEDIAFAX.

El a adaugat ca arestarea fratelui sau se constituie insa "intr-o proba care demonteaza marota ca presedintele dirijeaza tot".

Basescu a mai declarat ca nicio structura de informatii a statului roman nu l-a informat cu privire la relatia Sandu Anghel-Mircea Basescu.

El a tinut sa precizeze ca fratele sau, Mircea Basescu, este un om de 60 de ani care traieste la Constanta cu familia. Presedintele Basescu a mentionat ca el traieste cu familia sa la Bucuresti.

"Nu am avut niciun fel de informatii nici de la el nici de la institutiile abilitate ale statului (...). Nicio structura de informatii a statului nu m-a notificat, nu m-a informat cu privire la relatia Sandu Anghel-Mircea Basescu", a spus Basescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.