Calin Popescu Tariceanu, a declarat, luni, ca a propus in sedinta coalitiei ca declaratia privind demisia presedintelui Traian Basescu sa fie adoptata de ambele Camere ale Parlamentului, miercuri, intr-o sedinta de plen reunit.

El a anuntat ca propunerea pe care a discutat-o in sedinta coalitiei a fost ca luni, incepand cu ora 18.00, sa se convoace Birourile permanente reunite, pentru a stabli o sedinta a plenului reunit, miercuri.

Tariceanu a explicat ca va face aceasta propunere in sedinta Biroului Permanent al Senatului, care este in desfasurare la aceasta ora.

”Ar fi normal ca aceasta declaratie pe care am postat-o pe site-ul Senatului, ca proiect - eu am propus sa o adopte Senatul, dar am discutat si cu presedintele Camerei, presedintele Zgonea, sa o adoptam ca declaratie comuna a celor doua Camere”, a anuntat Tariceanu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.