Premierul Victor Ponta a declarat ca isi mentine ideea ca presedintele Basescu trebuie sa demisioneze pentru functionarea justitiei.

"As vrea sa nu particip la o chestiune extrem de romaneasca: cine tine cu Traian Basescu a inceput sa spuna prostii, ca e Voicuescu, ca nu stiu ce se intampla cu justitia, cine e contra lui Basescu, cealalta pozitie. Cred ca justitia isi face treaba foarte bine, si-o va face si Guvernul foarte bine, mai departe trebuie sa ne gandim la ce va fi in viitor. Ca presedintele Basescu pleaca maine sau in noiembrie, tot aceleasi provocari le avem in fata noastra. Trebuie sa avem grija ca, pe viitor, lucrurile rele care s-au intamplat in acesti 10 ani sa nu se intample din nou", a declarat Victor Ponta, potrivit realitatea.net.

Intrebat daca isi mentine declaratia potrivit careia Traian Basescu ar trebui sa demisioneze, premierul a raspuns: "Bineinteles. Am facut declaratia ieri dimineata, cand nu stiam nimic. Acum justitia functioneaza. Nu cred ca mai e nevoie de declaratii ale mele decat intr-un singur lucru: Romania se poate baza pe faptul ca si eu, si Guvernul ne facem datoria fara niciun fel de ezitare, ne facem treaba in ceea ce priveste activitatea de zi cu zi, dupa care fiecare va trage propriile concluzii."

"Aseara m-am uitat la nebunia, la isteria in care albul e negru, iar negrul e alb. A rezultat ca Dan Voiculescu i-a dat banii lui Mircea Basescu, ceea ce e o nebunie! Din punctul meu de vedere, e un cutremur politic. Cred in continuare ca asa ar trebui sa faca un om politic care tine la Romania (sa-si dea demisia, n.r.), dar ce va face, asta deja e decizia sa", a mai spus Ponta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.