PNL Cluj a decis, sambata, sustinerea lui Klaus Iohannis la Congresul PNL de la sfarsitul lunii iunie pentru a candida la functia de presedinte.

Delegatia Permanenta a PNL Cluj a aprobat, cu majoritate de voturi, sustinerea lui Klaus Iohannis la Congresul partidului pentru a candida la functia de presedinte al Romaniei.

Secretarul general interimar al PNL Cluj, Mihai Seplecan, a declarat, sambata, la Delegatia Permanenta a PNL Cluj, ca primarul Sibiului este apreciat pentru prestanta sa, pentru "deschiderea pe care o are in Europa", dar si pentru ca a fost acceptat de "greii partidului" ca presedinte interimar.

"Delegatia Permanenta a a PNL Cluj a aprobat, cu majoritate de voturi, sustinerea lui Klaus Iohannis la Congresul partidului pentru a candida la functia de presedinte al Romaniei. Iohannis este apreciat pentru prestanta sa, pentru deschiderea pe care o are in Europa si pentru faptul ca a fost acceptat de «greii partidului» ca presedinte interimar. De asemenea, s-a decis si acordarea unui vot de incredere senatorului Marius Nicoara, presedinte interimar al PNL Cluj, pentru a fi ales in functia de vicepresedinte al PNL, in Biroul Politic National si, de ce nu, pentru ocuparea, intr-o viitoare guvernare a PNL, a unui post de ministru", a spus Seplecan, citat de MEDIAFAX.

In sedinta Delegatiei Permanente a PNL Cluj, la care au participat peste 80 de membri, au fost desemnati si cei 36 de delegati ai filialei la Congresul PNL


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.