Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, ca in opinia sa sunt sanse farte mici sa se mai discute despre cooptarea PP-DD la guvernare.

"Cred ca sunt sanse foarte mici sa mai discutam de cooptarea la guvernare a PP-DD, nediscutand niciodata intr-un mod serios. A fost o intalnire preliminara care a avut ca obiectiv judetele unde putem construi majoritati", a spus Dragnea, potrivit MEDIAFAX.

Intrebat care e stadiul negocierilor dintre PSD si PP-DD, Dragnea a raspuns: "Suntem ca la inceput, adica mai avem putin si incepem".

Dragnea a mentionat ca in acest moment sunt cinci judete unde s-au constituit majoritati impreuna cu PP-DD.

"Mai sunt 10-11 judete unde este posibil sa se realizeze majoritati. Cred ca ne putem vedea saptamana viitoare cu PP-DD sa analizam ce s-a intamplat in aceasta perioada in ce priveste posibila constituire a majoritatilor in teritoriu", a spus Dragnea.

El a spus ca obiectivul prinicpal al primei intalniri cu PP-DD a fost constituirea acelor majoritati in judete.

"Nici de la inceput nu s-a pornit cu intrarea la guvernare a PP-DD, obiectivul nostru principal a fost in permanenta colaborarea locala", a adaugat Dragnea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.