Deputatul PSD Alin Petrache si-a anuntat, miercuri, demisia din Camera Deputatilor, ca urmare a alegerii sale in functia de presedinte al COSR.

"Motivul demisiei mele il constituie dorinta de a ma dedica intru totul Comitetului Olimpic si Sportiv Roman. Vreau sa multumesc colegilor mei. A fost o experinta minunata, inedita pentru mine si as dori ca pe viitor sa promovati si sa spijiniti orice initiativa legislativa care promoveaza sportul in Romania, educatia fizica si, nu in ultimul rand, sanatatea unei natiuni", a spus Petrache, in plen, conform MEDIAFAX.

Petrache a fost deputat la primul mandat, fiind ales in Colegiul uninominal 15, Bucuresti.

El a activat exclusiv in grupul parlamentar PSD si a facut parte din Comisia pentru intamant, stiinta, tineret si sport. Petrache a luat cuvantul in plen de 28 de ori, a facut 27 de declaratii politice, din care 25 depuse la secretariatul de sedinta si a initiat opt propuneri legislative si opt intrebari si interpelari. Petrache a fost ales la sfarsitul lunii mai in functia de presedinte al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, pentru un mandat de doi ani.

Alin Petrache este noul presedinte al COSR, el fiind ales saptamana trecuta de Adunarea Generala, in locul lui Octavian Morariu, care a demisionat la 15 aprilie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.