Politica 5 Iunie 2014 16:29
Presedintele executiv al PSD, Liviud Dragnea, a declarat, joi, la Suceava, ca in PSD nu exista nicio lista cu candidati la Presedintie, nici lunga, si nici scurta, iar el este sigur ca PSD il va avea drept candidat pe presedintele partidului, Victor Ponta.

Dragnea a declarat pentru MEDIAFAX ca viitorul candidat al PSD la Presedintie va fi stabilit prin procedurile statutare.

"Cu certitudine va pot spune ca nu exista nicio lista, nici lunga, si nici scurta in PSD cu posibili candidati la Presedintie. Cat de curand, vom stabili asta in partid prin procedurile statutare cine este candidat. Eu cred ca avem un candidat cu sanse serioase de reusita, care e Victor Ponta", a spus Dragnea.

Intrebat daca si-ar dori sa candideze el la Presedintie daca Victor Ponta isi exprima intentia de a continua mandatul de premier, Liviu Dragnea a raspuns: "Nu".

"Nu, pentru ca sunt sigur ca va candida Victor Ponta", a conchis Dragnea.

Mircea Geoana a declarat, miercuri, ca numele sau figureaza pe lista "foarte scurta" de potentiali candidati PSD la prezidentiale, el aratand ca viitorul candidat va fi decis cu calm si intelepciune si ca trebuie discutat si cu Victor Ponta despre intentia declarata a acestuia de a ramane premier.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.