Politica 3 Iunie 2014 12:17
Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marti, ca liderul PDL, Vasile Blaga, al carui partid a obtinut 12% la alegerile pentru PE, conduce, practic, cam toate consiliile judetene in urma aliantei cu PNL, el aratand ca PSD e in opozitie in majoritatea consiliilor judetene, alaturi de PP-DD.

"Noi suntem in acest moment in opozitie in majoritatea consiliilor judetene. Pana la urma poate ca e corect asa, scena politica e echilibrata, la nivelul Parlamentului si al Guvernului este o alianta de centru-stanga, iar la nivel local domnul Blaga, cu 12%, conduce practic cam toate consiliile judetene. E un echilibru politic care pana la urma nu e un lucru rau", a spus Ponta, potrivit MEDIAFAX.

El a aratat ca presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a discutat cu secretarul general al PP-DD si ca, probabil, cele doua formatiuni vor ramane impreuna in opozitie in consiliile judetene.

Intrebat in cate consilii judetene PNL si PDL detin majoritatea, Ponta a raspuns: "In multe, pentru ca au intrat multi consilieri liberali pe lista USL si acum ce sa facem? Asta e!".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.