Politica 29 Mai 2014 12:13
Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca in 2009 l-a considerat pe Crin Antonescu, pentru primul tur al prezidentialelor, schimbarea de care avea nevoie Romania, iar despre Mircea Geoana, al carui sef de campanie era in acel an, presedintele PSD a spus: "L-am votat in turul 2".

Intrebat despre faptul ca a votat, din 1990 incoace, mai mult candidati de dreapta, Ponta a raspuns: "Asta cu dreapta, hai sa fim seriosi. La prezidentiale oamenii voteaza in primul rand candidatul".

Intrebat de ce nu l-a votat pe Geoana in primul tur, fiind sef de campanie al acestuia, Ponta a raspuns: "L-am si votat in turul 2, dar in turul 1 l-am votat pe Crin Antonescu, am considerat ca e schimbarea de care avea nevoie Romania".

Ponta, fost sef de campanie al lui Mircea Geoana, a declarat, joi, ca multi dintre cei cu care a votat la prezidentiale din '90 pana acum nu au castigat, dar important este mersul la vot, el afirmand ca in 2009 a votat in primul tur cu Crin Antonescu, apoi cu Mircea Geoana. Premierul Ponta a facut declaratia la evenimentul in care Tineretul Social Democrat premiaza castigatorii concursului Olimpiada de Comunicare Politica, transmite MEDIAFAX.

El a spus ca in 1990 a votat la prezidentiale cu Ion Ratiu, care nu a castigat, in 1992 cu Emil Constantinescu - nu a castigat, in 1996 tot cu Constantinescu - castigator, in 2000 cu Mugur Isarescu - nu a castigat, in 2004 cu Adrian Nastase - nu a castigat.

Ponta a spus ca in 2009 a votat in primul tur cu Crin Antonescu, iar in al doilea cu Mircea Geoana, ambii pierzand. "S-ar putea ca de data asta sa iasa cel pe care il votez eu", a spus Ponta, subliind insa ca participarea la vot este cel mai important lucru.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.