Politica 28 Mai 2014 16:57
Liberalul Ludovic Orban a declarat, miercuri, ca isi retrage candidatura la sefia PNL, mentionand ca pune interesele partidului mai presus de interesele sale si precizand ca cea mai buna solutie pentru PNL este Klaus Iohannis.

"Am luat decizia de a-mi retrage candidatura pentru sefia PNL", a spus Orban, potrivit MEDIAFAX.

Fostul ministru liberal a mai precizat ca Iohannis este cea mai buna solutie pentru PNL.

El a precizat ca, desi in urma cu o ora si-a reafirmat intentia de a candida la presedintia PNL, la acel moment nu stia ca Iohannis intentioneaza sa isi depuna candidatura pentru aceasta functie.

Klaus Iohannis va candida la presedintia PNL

"Desi m-am pregatit in toata aceasta perioada pentru a putea conduce PNL, desi stiu ca astazi am in interiorul PNL cat si in afara lui foarte multi sustinatori, va anunt ca am luat decizia, asa cum am facut intotdeauna, punand in plan secund interesul personal si in prim plan interesul PNL, de a-mi retrage candidatura la sefia partidului", a anuntat Orban.

Ludovic Orban a precizat ca, astazi, Klaus Iohannis este "cea mai buna solutie pentru PNL".

"Consider ca decizia domniei sale de a-si asuma raspunderea de a conduce PNL in urmatoarea perioada, decisiva pentru Romania, in care se va alege presedintele Romaniei, este o decizie buna pentru Romania si pentru PNL", a mai spus Orban, adaugand ca ii acorda tot sprijinul lui Iohannis in demersul de a transforma PNL in bine si de a construi un partid care sa aiba forta sa castige alegerile prezidentiale si sa constituie coloana vertebrala a dreptei romanesti.

Ludovic Orban le-a transmis sustinatorilor sai sa il sprijine pe Klaus Iohannis si sa lupte pentru ca PNL sa dea presedintele Romaniei. Intrebat daca Iohannis va candida la Presedintia Romaniei, Ludovic Orban a declarat ca in cadrul Congresului se va lua o decizie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.