Politica 28 Mai 2014 13:10
Biroul Permanent National al PDL a votat, miercuri, pentru inceperea discutiilor cu PNL, in vederea formarii unei aliante.

"Biroul Permanent National al PDL a decis cu unanimitate de voturi inceperea discutiilor cu PNL pentru construirea unei alternative pentru Romania, care sa aiba in centru interesul cetateanului roman, parcursul euroatlantic al Romaniei, respectarea statului de drept, a justitiei si crearea unor conditii mai bune in Romania pentru fiecare cetatean", a declarat presedintele PDL, Vasile Blaga, potrivit realitatea.net.

Liderul democrat-liberal a precizat ca alianta va fi una pe termen lung, care va viza si alegerile din 2016. Mai mult, Blaga a afirmat ca aceasta alianta urmareste crearea, in timp, a unui singur partid de centru-dreapta.

"Participam la aceasta discutie deschisi. Dorim sa colaboram pe termen scurt, mediu si lung. Deci, nu vom avea in vedere doar alegerile prezidentiale din acest an, ci si alegerile locale si parlamentare din 2016", a mai adaugat Blaga.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.