Politica 27 Mai 2014 14:07
Elena Udrea sustine ca partidele de centru-dreapta nu se vor uni, deoarece "sunt prea mari resentimentele personale ale liderilor si prea slabe caracterele", ea sustinand ca se va putea face doar o intelegere punctuala pentru turul al doilea al prezidentialelor.

"Partidele de centru dreapta nu se vor uni. Nu pana la alegerile din toamna. Sunt prea mari resentimentele personale ale liderilor si prea slabe caracterele pentru a le depasi, fie si in ideea mareata de a invinge PSD-ul la prezidentiale", scrie Udrea pe Facebook, transmite MEDIAFAX.

Ea mai sustine ca "incapacitatea politicienilor de a genera un proiect comun este dublata de frustrarile si parti pris-urile jurnalistilor si analistilor de dreapta, care fac exact ce critica la liderii politici: unitatea dreptei, dar cum vrem noi si in jurul cui vrem noi".

"De aceea, ca unul dintre foarte putinii care chiar au incercat concret si incearca si acum sa realizeze o coalitie a fortelor anti PSD, va spun ca nu mai cred ca este posibil. Poate o intelegere punctuala pentru turul doi al prezidentialelor. Merge si asa, pana la urma, dar macar hai sa vedem fiecare barna din ochiul propriu inainte de a vedea paiul din ochiul celuilalt!", incheie Udrea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.