Politica 26 Mai 2014 16:03
Fostul presedinte al PNL Calin Popescu Tariceanu a iesit, luni dupa-amiaza, din sedinta liderilor PNL, mentionand ca BPN al PNL a votat o propunere a lui Ludovic Orban, care a sustinut ca fostul premier liberal nu mai este membru in PNL.

Delegatia Permanenta a PNL a votat luni cu majoritate de voturi pentru scoaterea lui Calin Popescu Tariceanu din sala de sedinte a reuniunii, propunerea venind din partea lui Ludovic Orban ca urmare a obiectiilor ridicate de Mircea Ionescu Quintus.

Tariceanu a venit la reuniunea Delegatiei Permanente insotit de Radu Stroe, Daniel Chitoiu si Andrei Gerea. In urma obiectiilor ridicate de presedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, privitoare la participarea lui Tariceanu la sedinta, deputatul PNL Ludovic Orban a solicitat vot pentru scoaterea lui Tariceanu din sala, transmite MEDIAFAX.

Majoritatea au fost in favoarea propunerii lui Orban, iar fostul presedinte al PNL a intrunit doar patru sau cinci voturi "pentru".

Tariceanu a spus, cand a iesit, ca PNL ar trebui sa analizeze rezultatul votului de duminica.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.