Politica 26 Mai 2014 11:24
Prim-vicepresedintele PNL, Klaus Iohannis, a anuntat, luni, ca a demisionat din aceasta calitate, precum si din cea de membru al BPN.

"Avand in vedere rezultatele obtinute de PNL la scrutinul de ieri (duminica -n.r.) si ma refer aici mai mult la rezultatele obtinute in municipiul Sibiu decat la nivel de tara, care si ele sunt proaste, in acest context va informez ca am demisionat in aceasta dimineata din calitatea de prim-vicepresedinte al PNL si din calitatea de membru in Biroul Politic", a anuntat, luni, intr-o scurta declaratie de presa sustinuta la Sibiu, Klaus Iohannis, scrie MEDIAFAX.

El a spus ca l-a informat pe presedintele partidului despre acest pas.

La alegerile europarlamentare de duminica, la Sibiu PNL a obtinut 17,91 la suta din voturi, in timp ce Alianta PSD-UNPR-PC a obtinut 31,19 la suta.

Anterior declaratiei sustinute de Iohannis, presedintele PNL, Crin Antonescu, a anuntat ca scorul partidului la europarlamentare este sub asteptarile liberalilor, precizand ca el isi va tine promisiunea legata de scorul formatiunii si ca va face acest anunt in sedinta BPN.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.