Politica 13 Mai 2014 11:08
Liderul PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, ca isi doreste ca Elena Udrea sa candideze la Presedintie pentru ca romanii sa aiba in fata "modelul lui Basescu in varianta feminina", apreciind ca Udrea "si-ar pune si barba" pentru a-si face campanie si pentru a aparea la televizor.

Victor Ponta a declarat, luni, la Buzau, unde s-a aflat intr-o vizita de lucru, ca personal isi doreste ca Elena Udrea sa candideze la Presedintie pentru ca "lumea sa aiba in fata modelul lui Basescu in varianta feminina", adaugand ca Udrea "si-ar pune si barba" pentru a fi data la televizor, transmite MEDIAFAX.

In cadrul aceleiasi vizite, premierul Victor Ponta a declarat ca Traian Basescu se afla in campanie electorala cu Elena Udrea, iar pana pe 25 mai el va lua deciziile importante, referindu-se, in acest context, la decizia interdictiei de survol asupra Romaniei.

"In mod normal, presedintele trebuia sa ia decizia de interzicere a survolului, asta daca era in Bucuresti sau il interesa, dar el este in campanie electorala cu Udrea la Arad, asa ca pana pe 25 mai, cand isi termina campania cu Udrea, iau eu deciziile importante pentru Romania si mi le asum, ca vicepresedinte CSAT", a spus Ponta.

La Buzau, Ponta a apreciat ca fiind "descalificant" dialogul dintre Traian Basescu si vicepremierul Rusiei, Dmitri Rogozin.

"Descalificant pentru amandoi. Presedintele unei tari membre NATO si UE nu are voie sa se exprime folosind limbajul domnului Basescu, Rogozin e la acelasi nivel scazut. Insa dincolo de asta, cand vorbesti in numele Romaniei trebuie vorbit serios la nivel institutional, ideea de a pomeni de vodca e la fel de inspirata ca ideea lui Udrea de a sari cu parasuta sa te asociezi cu ce crede poporul ca esti cel mai asociat e o greseala uriasa, n-are voie sa raspunda astfel, trebuie sa raspunda institutional", a mai spus Victor Ponta.

Seful Guvernului a plecat, sambata, la Copenhaga, pentru a sustine echipa Romaniei la Eurovision, el sustinand ca pentru aceasta deplasare nu a folosit bani de la buget.

Citeste si:
Traian Băsescu a fost internat la Spitalul Militar din Bucureşti
Traian Băsescu a fost...

Duminica seara, intors de la Copenhaga, Ponta a declarat ca acest concurs muzical din acest an a aratat ca, la nivel geopolitic european, Romania nu are inca foarte multi prieteni, dat fiind modul in care s-a votat, fapt care trebuie sa dea de gindit.

Elena Udrea a declarat, duminica, la Timisoara, unde a participat la o dezbatere oprganizata de Fundatia Miscarea Populara, ca Victor Ponta a purtat ghinion echipei Romaniei la Eurovision si ca nu ar mai trebui sa mearga sa sustina concurentii romani, adaugand ca atunci cand l-a intrebat din ce bani a mers la Copenhaga premierul "a mai scos un asa-zis raport al Corpului de Control".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.