Politica 9 Mai 2014 11:41
Traian Basescu a declarat, joi, la B1Tv, ca a promovat multe femei - Anca Boagiu, Roberta Anastase, Sulfina Barbu sau Raluca Turca, dar Elena Udrea a fost singura care a avut curaj sa se bata cu barbati si nu a vrut sa ramana dependenta de acestia.

"Mie nu mi-a schimbat nici viata nici deciziile Elena Udrea. Dintre cei cu care am dat bataliii in ultimii 10 ani, impotiva PSD, am promovat foarte multe alte femei, si pe Anca Boagiu, si pe Roberta Anastase, cand am putut si am avut suficienta autoritate, am spus: E tanara, ea sa fie presedinta Camerei Deputatilor. Eu am promovat-o si pe Sulfina Barbu, am luat-o intai de la Sector la Primarie si pe urma am facut-o ministru al Mediului si nu am nicio retinere sa va spun ca si pe Raluca Turcan tot eu am impus-o pe liste la Sibiu, cand PNL nu o vroia", a spus Basescu.

El a continuat: "Si, acum le vad asa, ghiduse, pe doamnele astea".

Presedintele a mai aratat ca si pe Elena Udrea tot el a promovat-o, dar a fost singura care a avut curaj sa se bata cu barbati. "A fost singura care a avut curaj sa se bata cu barbati. Am vazut-o ca nu vrea sa ramana dependenta de barbati si asta imi place. Toate celelalte femei asteapta sa fie puse pe liste, sa fie acceptate, desi muncesc enorm. Femeia asta a avut curaj sa se bata cu Vasile Blaga pentru presedintia PDL si are curaj sa se bata cu Ponta", a mai afirmat Traian Basescu, potrivit mediafax.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.