Politica 8 Mai 2014 13:57
Autoritatile vor lua masuri legale in cazul incidentului de la Nana, produs in timpul unei vizite a Elenei Udrea, deoarece este vorba de crima organizata, Udrea fiind sprijinita in acea zona de o retea, a afirmat premierul Victor Ponta.
"Este vorba de crima organizata, pentru ca Udrea este sprijinita in acea zona de o retea pe care ati vazut-o la televizor, si evident ca se vor lua masuri legale. Pe de alta parte, cred ca asocierea lui Basescu cu cea a Elenei Udrea cu fraudele si de la Nana, care continua acum cu manifestarile pe care le-ati vazut, reflecta, de fapt, modul in care cei doi au inteles sa faca politica in Romania", a spus Ponta, potrivit MEDIAFAX.

Politistii din localitatea Curcani, comuna Nana, judetul Calarasi s-au autosesizat si au deschis un dosar de cercetare privind agresarea unei femei de catre reprezentanti ai PMP, in timpul unei vizite a Elenei Udrea in comuna Nana, fiind facute cercetari pentru lovire sau alte violente.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.