Politica 6 Mai 2014 16:09
Presedintele PDL, Vasile Blaga, a precizat marti, ca ii garanteaza presedintelui Traian Basescu ca niciodata nu o va sustine si nu va vota pe Elena Udrea la Presedintia Romaniei, pentru ca o cunoaste "prea bine" ca sa faca asta.

"Ii garantez presedintelui ca niciodata nu o sa o sustin si nici nu o sa o votez pe Elena Udrea la Presedintia Romaniei. O cunosc prea bine ca sa fac asta", a aratat Blaga pe Facebook.

El a precizat ca ii multumeste lui Basescu ca a reevaluat PDL si de cateva zile incoace acest partid "nu mai este partid de fesenisti".

"Ii multumesc presedintelui Basescu care a evaluat PDL si, de cateva zile incoace, nu mai este partid de fesenisti, ba chiar recunoaste meritele acestui partid in devenirea sa politica. Ceea ce a afirmat astazi presedintele Basescu, cum ca eu as fi folosit mesaje de tip PSD pentru a catsiga conducerea partidului reprezinta o minciuna. Din pacate pentru presedintele Basescu, membrii PDL stiu adevarul si stiu ca presedintele Basescu minte pe acest subiect. Oricum, eu remarc o schimbare de mesaj - presedintele recunoaste, la un an distanta, ca am castigat corect in fata Elenei Udrea conducerea PDL", a mai precizat Vasile Blaga, potrivit MEDIAFAX.

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, intr-un interviu la Gandul Live, ca, daca ar candida la Presedintie, "categoric" ar pune votul sau in urna pentru Elena Udrea.

Traian Basescu a mai declarat ca nu poate spune ca PDL si in special conducerea acestui partid sunt un suporter al sau.

"Eu nu am nimic impotriva PDL ca partid, oamenii astia m-au sprijinit, in organizatii, m-au facut presedinte de doua ori. Vad o ura la Vasile Blaga. I-as recomanda sa fie mai calm", a spus Traian Basescu.

El a tinut sa precizeze ca nu i-a facut nimic lui Vasile Blaga, dar ca nu recunoaste in el "omul care a fost ministru", pentru ca si-a dus campania in interiorul PDL cu minciunile PSD, adica "Basescu ne aresteaza primarii" si "Basescu a luat masurile care ne-au prabusit in perioada crizei".

Citeste si:
Vasile Blaga îi dă replica lui Băsescu: ”PDL nu poate fi reînviat...
Vasile Blaga îi dă replica...

"Au fost minciunile lui Voiculescu si PSD, de aceea m-am desprins de conducerea PDL, fara a uita si fara a inceta sa-i iubesc pe membrii de rand ai PDL", a mai spus Basescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.