Politica 5 Mai 2014 18:08
Deputatul Elena Udrea a declarat, luni, ca incurajeaza toate tinerele femei frumoase sa faca politica si sa nu se descurajeze de faptul ca "vor fi jignite din cand in cand de Victor Ponta sau de alti misogini", aratand ca acest lucru i se intampla ei de zece ani.

"Incurajez toate tinerele femei care au ales sa vina in Miscarea Populara pentru a face politica, pe tineri, in general, dar in special pe tinerele femei frumoase care vor sa aiba o cariera si vor sa faca ceva important in viata sa aiba incredere si sa faca politica. Faptul ca vor mai fi jignite din cand in cand de Victor Ponta sau de alti misogini din politica sau din afara politicii nu trebuie sa le descurajeze pentru ca, uitati, mie mi se intampla lucrul acesta de zece ani. Sigur, nu ma mai asteptam dupa zece ani sa mai aud asa ceva de la un prim-ministru, dar cu toate acestea nu am fost impiedicata sa construiesc pentru Romania", a afirmat Udrea, potrivit MEDIAFAX.

Ea a adaugat ca a fost un ministru "cu rezultate" si a facut lucruri care sunt importante pentru oameni.

"Deci, incurajez toate tinerele sa faca politica, sa aleaga Miscarea Populara, dar, indiferent in ce partid vor sa mearga, sa aiba incredere ca se poate face politica in Romania, in ciuda domnului Ponta si a altora ca el", a adaugat Udrea.

La randul sau, presedintele PMP, Eugen Tomac, a afirmat ca premierul Victor Ponta are o problema serioasa deoarece principala sa preocupare este ce face Elena Udrea, aratand ca premierul se teme de Udrea.

"Nu este un secret pentru nimeni ca cel mai mincinos premier pe care il are Romania in momentul de fata are o problema serioasa pentru ca tot mai des observam ca principala preocupare a premierului Ponta este ce face doamna Elena Udrea. Ne bucura faptul ca se teme de doamna Udrea", a spus Tomac.

Fosta jucatoare de tenis Ruxandra Dragomir, candidatul PMP la un post de senator in Sectorul 4, a spus ca, daca pana acum premierul Victor Ponta era preocupat de Traian Basescu, acum "noptile si zilele ii sunt preocupate de activitatile doamnei Udrea" si jigneste femeile.

"Acum femeile sunt in crestere si datorita faptului ca premierul ne ajuta prin misoginismul pe care il arata zi de zi. Daca pana acum, noptile si le petrecea visandu-l pe Traian Basescu si incercand sa inventeze tot felul de motive pentru Guvernul pe care il conduce si care este in colaps, iata acum noptile si zilele de altfel ii sunt preocupate cu activitatile doamnei Udrea, si nu doar o jigneste pe doamna Udrea, dar jigneste toate femeile care indraznesc sa faca politica si sa-l contrazica zi de zi, pentru ca si femeile au intr-adevar o valoare", a spus Dragomir.

Citeste si:
Elena Udrea, mesaj din pușcărie înainte de campania electorală
Elena Udrea, mesaj din...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.