Politica 5 Mai 2014 17:03
Vicepresedintele PMP Teodor Baconschi spune ca fostul premier Emil Boc ar fi o optiune serioasa si printre cele posibile pentru Presedintie, Guvernul condus de acesta fiind "exceptional" in raport "cu ceea ce face Ponta astazi".

Intrebat, luni, intr-o conferinta de presa la Cluj-Napoca, daca Emil Boc ar fi o optiune pentru Presedintie, Teodor Baconschi a spus ca ar fi una "serioasa".

"Eu am fost ministru in Guvernul Boc si nu ma dezic cu nimic de bilantul acelui guvern reformist in pofida varfului de criza la care ne-am aflat la putere, in pofida acelor ani care au lovit cel mai sever economia romaneasca si care ne-a obligat sa adoptam masuri exceptionale. Insa, exceptional a fost acel guvern in raport cu ce face Ponta astazi. Cu Emil Boc defilam, de ce nu si la Presedintie, este o optiune printre cele posibile si printre cele serioase", a spus Teodor Baconschi, potrivit MEDIAFAX.

El a precizat ca dupa conferinta de presa se va intalni cu Emil Boc la Primaria Cluj-Napoca, impreuna cu Cristian Petrescu, fost ministru al Turismului in Guvernul Ungureanu.

Intrebat ce va discuta cu Emil Boc, Baconschi a raspuns: "sa vedem ce ne spune domnia sa".

Presedintele Traian Basescu declara, in 15 aprilie, ca dupa alegerile europarlamentare, care vor fi castigate "fara niciun dubiu de USD", partidele de dreapta vor trebui sa se reuneasca intr-o coalitie pentru a stabili un candidat unic la prezidentiale, mentionand ca aceasta nu este reponsabilitatea sa.

El mai sustinea ca "cel mai pregatit sa fie presedinte in mod categoric este Emil Boc", mentionand ca nu stie daca acesta va dori.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.