Politica 5 Mai 2014 15:57
Presedintele PSD Victor Ponta a participat, luni, la BEJ Ilfov, la depunerea candidaturii Gabrielei Szabo pentru un post de deputat, el aratand ca Szabo nu e doar candidatul PSD, ci al tuturor, si si-a manifestat convingerea ca ea va fi sprijinita de toate partidele si de toti alegatorii din colegiu

"Am tinut sa fiu aici la depunerea candidaturii pentru ca ma mandresc foarte mult ca roman, in primul rand, dupa aceea ca prim-ministru, cu Gabriela Szabo. Cred ca este deja un ministru extrem de bun care face cinste Romaniei si va fi un parlamentar care va face cinste Romaniei si ii va reprezenta pe toti cetatenii din colegiul sau", a spus Ponta, potrivit MEDIAFAX.

El si-a exprimat convingerea ca Szabo va fi sprijinita de toate partidele si de toti alegatorii din colegiul ilfovean in care aceasta candideaza.

"Gabriela Szabo nu e candidatul doar al PSD sau al PC sau al UNPR, e candidatul tuturor si eu sunt convins ca toate partidele si toti alegatorii o vor sprijini", a spus Ponta.

El a mentionat ca e un lucru bun ca mari valori ale Romaniei, precum Gabriela Szabo sau Ilie Nastase, care au o voce importanta, se vor putea implica si politic pentru a influenta deciziile.

"E o mare sansa pentru Romania sa aiba un parlamentar cum este Gabriela Szabo, e o mare sansa sa aiba un parlamentar cum e Ilie Nastase, si faptul ca mari valori ale Romaniei se implica, au o voce importanta si pot sa influenteze deciziile care se iau in tara e un lucru extraordinar de bun", a spus Ponta.

La randul sau, Gabriela Szabo a precizat, dupa ce si-a depus candidatura, ca ii multumeste premierului Ponta pentru ca a fost prezent la eveniment si a aratat ca isi doreste sa duca resposabilitatea functiei de ministru si in Parlament.

Ministrul Tineretului si Sportului, Gabriela Szabo, va candida din partea PSD pentru o functie de deputat in Colegiul 4 din Ilfov la alegerile partiale din 25 mai.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.