Politica 5 Mai 2014 13:44
Ruxandra Dragomir si-a depus luni candidatura din partea PMP pentru postul de senator din Sectorul 4 lasat vacant de Dan Voiculescu, in timp ce Cristian Ilie, fost deputat, candideaza din partea aceleiasi formatiuni pe locul de senator ramas liber in urma demisiei lui Victor Ciorbea.

Cei doi candidati au venit la Biroul Electoral din Primaria Sectorului 4 insotiti de Elena Udrea, Eugen Tomac si alti lideri ai PMP. Elena Udrea a spus ca o sustine pe Ruxandra Dragomir pentru ca este o femeie puternica, campioana, care a reusit o cariera de succes in sport si a dat dovada de fair-play. Ea a spus ca e nevoie de o femeie candidat acum cand este mare misoginism in politica, scrie MEDIAFAX.

Eugen Tomac a spus ca, prin candidatura Ruxandrei Dragomir, PMP reuseste sa sparga orice prejudecata.

La randul ei, Ruxandra Dragomir a declarat ca isi doreste un loc in Senat pentru a fi o voce in politica romaneasca si pentru sportul romanesc. Ea a anuntat ca PMP va merge la Guvern cu o scrisoare in care sa-i atraga atentia premierului Victor Ponta ca a fost sesizat Consiliul National de Combatere a Discriminarii pentru jignirile aduse femeilor.

Ruxandra Dragomir il are contracandidat din partea PSD-UNPR-PC pe Ilie Nastase. Ea a spus ca, desi are un contracandidat care va porni de pe prima pozitie, acest lucru nu o sperie si spera ca votul sa se duca la persoana potrivita, adica la ea.

Candidatul PMP Cristian Ilie a precizat ca este tata a patru copii si are experienta in administratia publica, avand un mandat de un an si jumatate de deputat. El a spus ca legile pe care le va promova vor fi aplicabile.

Alegerile partiale pentru locurile vacante din Parlament vor avea loc in 25 mai, simultan cu europarlamentarele.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.