Politica 5 Mai 2014 13:05
Presedintele PDL, Vasile Blaga, a fost intrebat, luni, de jurnalisti cum vede gesturile presedintelui Traian Basescu pe final de mandat, liderul democrat-liberal raspunzand: "Oare ce-ar fi spus el domnului Iliescu daca facea la fel?".

Blaga a fost intrebat si despre pozele facute de Traian Basescu pe plaja purtand tricoul PMP.

"Eu si PDL suntem mai putin interesati de pozele facute in salvari pe plaja. Pe noi ne intereseaza promovarea candidatilor nostri la Parlamentul European, de departe cea mai buna lista de candidati, a platformei cu care ei se prezinta si desigur sa sanctionam guvernarea proasta din ultimii doi ani USL, PSD pe urma, care a adus numai nenorociri in tara", a raspuns Blaga, potrivit MEDIAFAX.

Presedintele Traian Basescu, purtand un tricou cu inscriptia "Vote for PMP" si cu sigla acestei formatiuni, apare intr-o serie de fotografii realizate la malul marii, alaturi de lideri ai Partidului Miscarea Populara, imaginile fiind postate pe contul de Facebook al Elenei Udrea.

Potrivit unor surse din partid, mai multi lideri locali si nationali ai formatiunii s-au intalnit vineri cu presedintele Traian Basescu la Neptun. Reprezentantii PMP au avut o discutie cu seful statului la un local din statiune, iar apoi au mers pe plaja, dupa care i-au prezentat colectia de tricouri a partidului si au facut mai multe fotografii cu seful statului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.