Politica 4 Mai 2014 11:35
Alianta celor "care nu sunt azi cu PSD" pentru ca social-democratii "sa nu puna mana si pe Presedintie", invocata de liderul PNL este motivul pentru care "Antonescu a rupt USL", nemafiind niciun dubiu ca acesta a "batut palma cu Traian Basescu", a declarat, sambata, presedintele PC Daniel Constantin.

"Cred ca nu mai exista acum pentru nimeni vreun dubiu ca domnul Antonescu a batut palma cu Traian Basescu. Alianta de care vorbeste acum este motivul pentru care domnul Antonescu a rupt USL. Este clar acum ca bazele acestei intelegeri au fost puse de Traian Basescu, Crin Antonescu si Elena Udrea inca dinainte ca PNL sa se retraga din USL. Asteptam momentul cand va fi nevoit sa faca public acest lucru. Iata, ca a facut-o acum!", a declarat, pentru MEDIAFAX, presedintele PC.

Constantin a spus ca a urmarit declaratiile din ultimele doua zile si nu poate sa remarce "promptitudinea cu care domnul Antonescu a raspuns la apelul facut de Traian Basescu catre partidele de dreapta, de a-si stabili criterii de colaborare si stabilirea candidatului la Presedintie" si l-a comparat, ca reactie, pe liderul liberal cu Emil Boc.

"Candva era Emil Boc cel care sarea imediat sa-si aprobe seful si sa transpuna in fapte dorintele acestuia. Acum, din pacate, Crin Antonescu a preluat rolul lui Boc. Un rol umil pentru liderul PNL. Astept sa vad cum va explica domnul Antonescu membrilor de partid si electoratului sau tradarea idealurilor USL si pactul cu Traian Basescu", a mai spus presedintele PC Daniel Constantin.

Presedintele PNL, Crin Antonescu a declarat, intr-o interventie la un talk-show tv, ca este "o chestiune de rationalitate politica" din partea celor "care nu sunt azi cu PSD" ca sa faca ce se poate " pentru ca PSD-ul sa nu puna mana si pe Presedintia Romaniei".

"Indiferent catre lucruri ii despart pe cei care nu sunt astazi cu PSD, este o chestiune de rationalitate politica si de instinct de conservare democratica sa facem ce putem pentru ca PSD-ul sa nu puna mana si pe Presedintia Romaniei", a spus Antonescu, vineri seara, la un talk-show de la B1TV.

Citeste si:
Crin Antonescu, despre amnistie: Nu cred ca se va da. Daca se da...
Crin Antonescu, despre...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.