Politica 2 Mai 2014 15:49
Victor Ponta a fost intrebat, vineri, despre declaratia prim-vicepresedintelui PDL Catalin Predoiu potrivit careia ar risca "puscaria" in cazul in care ar semna HG privind transferul unor actiuni ale Portului Constanta la CL, el raspunzand: "Cine e Predoiu? E un personaj tragicomic".

Jurnalistii l-au intrebat pe presedintele PSD, Victor Ponta, inainte de a participa la un eveniment organizat de TSD in Capitala, cum comenteaza afirmatiile facute de Catalin Predoiu potrivit carora ar risca "puscaria" daca va semna hotararea prin care 13% din actiunile Portului Constanta vor fi transferate gratuit la CL Constanta.

"Cine e Predoiu? A lui Blaga? E un personaj tragicomic, dar mai mult comic decat tragic. Sa fie sanatos", a spus Ponta.

Victor Ponta a fost intrebat, de asemenea, despre ultimele afirmatii ale presedintelui Traian Basescu privind persoana sa, el raspunzand: "Haideti acuma, macar vorbim, totusi... la Predoiu era asa la matineu. Ia ziceti de Basescu, ce-a zis?".

Jurnalistii i-au transmis ca seful statului a sustinut despre persoana sa ca ar fi omul baronilor, iar Ponta a replicat: "Pai cine sa fiu, omul doamnei Udrea, cu parasuta? Orice varianta e mai buna".

Elena Udrea a sarit cu parasuta de la 4.000 de metri, joi, la aerodromul Clinceni, ea declarand apoi ca "este o senzatie care merita incercata", ca isi dorea de foarte mult timp sa faca acest lucru si ca va repeta experienta.

Prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu a declarat, joi, ca Guvernul pregateste adoptarea unei hotarari prin care 13% din actiunile Portului Constanta vor fi transferate gratuit la Consiliul Local Constanta, el avertizandu-l pe premierul Ponta ca va intra in puscarie daca va semna aceasta hotarare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.