Victor Ponta a anuntat ca, in calitate de vicepresedinte al Consiliului Suprem de Aparare a Tarii (CSAT), va cere in prima sedinta o evaluare din partea tuturor institutiilor cu atributii privind problemele de securitate inclusiv din perspectiva Republicii Moldova, dupa criza din Ucraina.

Prezent la Sculeni, alaturi de omologul sau moldovean, Iurie Leanca, pentru a marca eliminarea vizelor UE pentru cetatenii moldoveni, Ponta a aratat ca Romania trebuie sa fie alaturi de Republica Moldova nu doar din punct de vedere economic, ci si din cel al securitatii.

El a apreciat ca statul vecin se confrunta cu o mare criza, dupa problemele aparute in Ucraina, si a precizat ca va avea o discutie in acest sens cu Leanca.

"Nu putem sta cu mainile incrucisate", a spus Ponta.

Premierul Victor Ponta si omologul sau moldovean, Iurie Leanca, s-au intalnit in localitatea Floreni din Republica Moldova si au venit in satul Sculeni, raionul Ungheni, pentru a marca eliminarea vizelor europene pentru cetatenii moldoveni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.