Liderul PMP Elena Udrea a postat, duminica, pe Facebook, o poza "selfie" facuta la o dezbatere pe teme economice organizata de Fundatia Miscarea Populara, in spatele ei aparand presedintele Traian Basescu sustinandu-si discursul la eveniment.

Fundatia Miscarea Populara a organizat, duminica dimineata, o dezbatere pe teme economice la Palatul Stirbey din Buftea, eveniment la care, alaturi de lideri ai Fundatiei si ai Partidului, a participat presedintele Traian Basescu.

Seful statului a sustinut un discurs de la pupitrul amenajat special, avand in spate un banner cu tema evenimentului, pe care un cuvant era scris gresit - "persepective" in loc de "perspective": "Starea economiei Romaniei in 2014 si persepective pentru anul post-electoral".

In timpul discursului presedintelui, Elena Udrea si-a facut o poza "selfie", cu fata ei in prim-plan si cu seful statului in spate, la pupitru. Ulterior, Udrea a postat poza pe contul ei de Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.