Senatorul PNL Cristian Bodea a declarat, joi, ca vacanta pentru eurocampanie reprezinta o lovitura de stat, deoarece PSD incearca sa "opreasca o institutie fundamentala a statului".
"De fapt, nu pentru a se implica in campanie vor (PSD - n.r.) inchiderea Senatului trei saptamani, ci au nevoie de liniste din partea opozitiei. PSD doreste, de fapt, ca Ponta sa nu fie bruiat in campanie. Motivul lor nu este campania, ci inchiderea Parlamentului pentru ca opozitia sa nu se poata manifesta. Nu este o vacanta parlamentara, ci o lovitura de stat, pentru ca PSD doreste sa opreasca o institutie fundamentala a statului. (...) Daca noul presedinte al Senatului, domnul Tariceanu, accepta acest teatru ieftin, ar fi bine sa-si dea demisia, pentru ca permite ca Senatul sa devina o unealta a dictaturii pontiste", a declarat Bodea, potrivit mediafax.ro.

Senatorul PNL a precizat ca scopul inchiderii Parlamentului pentru trei saptamani este ca in acest interval PSD "nu fie deranjat" si sa obtina un scor cat mai mare la alegerile europarlamentare, pentru a-l incuraja pe premierul Victor Ponta sa-si asume candidatura la Presedintie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.