Presedintele Traian Basescu a vorbit, miercuri, despre momentul in care premierul Victor Ponta si vicepremierul Liviu Dragnea s-au plimbat cu barca in timpul vizitei in zonele inundate din judetul Teleorman.

"Orice interventie a Guvernului este binevenita. Modul cum au facut-o insa a fost penibil, cu barca gonflabila trasa de ofiteri si subofiteri de pompieri. Mai ramanea sa ii duca ca pe niste imparati. Frate, cand te-ai dus la inundatii stii ca te poti uda pana la chiloti. Pasesti pe unde paseste si omul ca oamenii prin comuna prin apa aia au circulat ca sa mai salveze ce pot salva. Au fost penibili ca aparitie, dar sper ca nu inutili", a declarat Basescu, la Adevarul Live.

Presedintele a afirmat ca in ziua de Paste a vrut sa mearga cu elicopterul in zonele afectate de inundatii.

"Nu fac niciun secret in a va spune ca in ziua de Paste am vrut sa sar in elicopter sa ma duc in Giurgiu si Teleorman. Pe urma, m-am consultat si cu consilierii care au spus: "Domnule presedinte, va fi un taraboi. Se politizeaza inundatiile. Mai bine lasati guvernul sa ia deciziile care trebuie luate". Ca s-au trezit mai tarziu, ca au fost penibili cu barca, asta e alta socoteala, dar poate aloca niste resurse pentru constructia digurilor", a mai adaugat Basescu, potrivit realitatea.net.

Premierul Ponta a ajuns, marti, in judetul Teleorman, unde impreuna cu vicepremierul Liviu Dragnea, s-a urcat intr-o barca pentru a vizita mai multe zone inundate. Desi apa nu era prea mare, Ponta si Dragnea au vizitat satul Beiu intr-o barca pneumatica, trasa de pompieri incaltati cu cizme de cauciuc.

Citeste si: [VIDEO] Premierul Ponta, catre ministrul Apelor: "Tu ce faci, fa Doina, aici?"


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.