Liderul grupului PSD din Senat, Ilie Sarbu, afirma, intr-un comunicat, ca presedintele Traian Basescu are nevoie de tratament psihiatric, pentru ca sufera de psihoza paranoida, exorcizarea fiind ultima solutie care l-ar mai putea face sa devina om.

Potrivit lui Ilie Sarbu, "cazul Comisiei parlamentare de ancheta privind restituirile de terenuri din comuna Nana, judetul Calarasi il scoate din minti pe Traian Basescu". "A ajuns atat de exasperat incat, aproape ca niciodata, atacurile de la tribuna prezidentiala sunt din ce in ce mai dese si mai furibunde. Un prezidiu pe post de taraba in piata, folosit pentru interese de familie. Indrazneala muritorilor de rand de a-si apara drepturile firesti i se pare de neconceput, simte, se comporta si traieste ca un dictator demn de ura, in fata caruia «tigancile imputite», «tonomatele», «pasaricile», «santajistele de profesie», «procurorii ratati» si «tampitii» pe care ii scoate scoala romaneasca trebuie sa aplece capul", se arata in comunicatul de presa transmis de senator, scrie MEDIAFAX.

Liderul senatorilor PSD afirma ca "Traian Basescu sufera de psihoza paranoida, si atribuie defectele sale unor oameni pe care ii considera mincinosi, profund corupti si incompetenti".

"Stiu ca nu a uitat ca a fost demis cu votul a 7,4 milioane de oameni, insa boala din el ii intuneca mintea, nu poate concepe ca romanii il percep ca un ilegal, ca un impostor, ca o rusine pentru Romania! Ne minte pe noi si se minte pe sine insusi! Foloseste justitia ca un scut pentru propriile ilegalitati, se autovictimizeaza, se erijeaza in salvatorul ei, singurul aparator al justitiei, «conducator suprem al partidului, statului si armatei». Uzeaza de numele partenerilor europeni si americani in incercarea de a se da drept „alesul” acestora, spunand ca nimic si nimeni nu il mai poate impresiona", mai spune senatorul PSD.

Citeste si:
Traian Băsescu a fost internat la Spitalul Militar din Bucureşti
Traian Băsescu a fost...

"Unii spun ca a folosit impotriva colegei noastre, senatorul Gabriela Firea, un procedeu specific mafiotilor, securistilor si teroristilor, eu spun ca Traian Basescu are nevoie de tratament psihiatric, asa cum am mai spus si in alte dati, exorcizarea fiind ultima solutie care l-ar mai putea face sa devina om", se mai precizeaza in comunicatul de presa.

Ilie Sarbu il ataca si pe fostul partener de guvernare, liderul PNL Crin Antonescu: "Cat despre Crin Antonescu... apare si el in peisaj ca o caprioara naiva in speranta ca ceea ce spune ar putea parea interesant. Din pacate, nu face decat sa-si mai stirbeasca din putina demnitate care i-a mai ramas pana sa devina, in curand, un politician uitat, caci cu apelativul «maimutoi» deja a fost catalogat de Traian Basescu".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.