Victor Ponta considera ca numele lui Mugur Isarescu nu face parte dintre variantele de viitor presedinte al tarii deoarece acesta isi doreste, cu siguranta, un nou mandat de guvernator la Banca Nationala. Premierul adauga ca, probabil, acesta va ramane "pe viata" la BNR daca lucrurile merg bine.
"Sunt convins ca Isarescu vrea un nou mandat la Banca Nationala. Eu cred ca stabilitatea noastra in ceea ce priveste Banca Nationala e un bun castigat. Probabil ca va ramane pe viata daca lucrurile merg bine", a spus Ponta, razand, la Romania TV, scrie MEDIAFAX.

In urma cu trei saptamani, Ponta a afirmat ca sansele ca Romania sa aiba, prin Sorin Oprescu sau Calin Popescu Tariceanu, un presedinte de genul celui dorit anterior de USL, un arbitru nepartizan, sunt de 51%, iar lista de candidati este tot mai scurta, deoarece Mugur Isarescu isi doreste cu siguranta un nou mandat la BNR.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.