Presedintele Traian Basescu a declarat ca daca premierul Victor Ponta va continua sa se amestece in justitie, risca sa ajunga pe mainile procurorilor.

"Daca Victor Ponta ar incerca sa faca dreptate dupa mintea domniei sale (sa faca dreptate pentru fostul presedinte al CJ Arges, Constantin Nicolescu, n.red.), ar deveni coleg de apartament, de camera cu Adrian Nastase foarte repede. La nivel international, domnul Ponta si-a inchis cariera de mult. Se duce pe aici, pe colo, cu lobby-uri pe bani", a declarat Basescu, duminica, la Realitatea TV.

Presedintele Basescu a afirmat ca Victor Ponta este "un om profund corupt" si a precizat ca "ar fi o drama" pentru Romania daca premierul ar ajunge presedintele tarii.

"La Bruxelles si Washington, cand spune mereu da si acasa face nu. Ce nu intelege Viorel este ca toti ii spun sincer: Viorel, draga, statul de drept. Iar el spune ce e statul asta de drept. Eu nu spun ca acesti oameni nu sunt de aparat, dar nu de el, premier, ci de avocati. Ar fi o mare drama pentru Romania ca Viorel sa ajunga presedintele Romaniei. I-as ruga pe romani sa ma creada in zi de sarbatoare, ca ar fi o drama ca Victor Viorel sa ajunga presedintele Romaniei. Este lipsit de credibilitate afara, aparatorul coruptilor, iar el este un om profund corupt", a mai adaugat Traian Basescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.