Corneliu Vadim Tudor poate candida la alegerile pentru Parlamentul European, a decis definitiv, miercuri, Curtea de Apel Bucuresti, care a admis contestatia acestuia la decizia din 6 aprilie a Tribunalului Capitalei.
Tribunalul Capitalei a respins in 6 aprilie, ca neintemeiata, contestatia lui Corneliu Vadim Tudor privind candidatura sa la alegerile europarlamentare, decizia fiind atacata la Curtea de Apel Bucuresti. Vadim Tudor a contestat la Tribunalul Bucuresti decizia Biroului Electoral Central prin care i-a fost respinsa candidatura, scrie MEDIAFAX.

"In 27 martie, cand la orele 13.00, noi am depus lista cu 225.000 de semnaturi, puteam depune si mai multe, dar era inutil, pana la ora 24.00, cand a incheiat lucrarile BEC-ul, erau 11 ore. Aveau timp sa receptioneze listele, niste oameni din corpul lor tehnic au verificat, nu puteau sa vada ca e o inadvertenta, ca e o chestiune minora? Ne spuneau si le remediam, cum au facut si cu alte partide, dar noua nu ne-au spus. Pentru reaua lor credinta vor plati chiar penal", spunea Corneliu Vadim Tudor, in fata jurnalistilor, la Tribunalul Bucuresti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.