Premierul Victor Ponta le-a spus, marti, presedintilor de CJ, reuniti la Palatul Parlamentului, ca o intreaga propaganda si un intreg aparat care ii detesta lucreaza impotriva lor, lucru la care trebuiau sa se astepte, aratand ca el personal si Guvernul ii vor sprijini.

"Stiu ca e o perioada in care o intreaga propaganda lucreaza impotriva dumneavoastra. Si eu va zic doar sa stiti ca trebuia sa va asteptati la asa ceva pentru ca dumneavoastra sunteti votati, pentru ca dumneavoastra aveti increderea cetatenilor, pentru ca nu puteti fi batuti la vot altfel si atunci evident ca un aparat care va invidiaza si un aparat care va detesta va lucra impotriva dumneavoastra", a spus Ponta, potrivit MEDIAFAX.

Premierul a aratat ca el personal si Guvernul ii vor sprijini pe presedintii de CJ si alesii locali.

"Insa vreau sa stiti ca pe Guvern va puteti baza, pe mine personal, ca eu ma voi mandri intotdeauna cu toti alesii locali ai partidului meu si ai tuturor partidelor, toti cei care sunt alesi de catre cetateni. Din punctul de vedere al Guvernului veti avea tot sprijinul pentru toate proiectele dumneavoastra si pentru reprezentarea cetatenilor", a spus Ponta.

El a mentionat ca a vorbit cu presedintele UNCJR, Marian Oprisan, caruia i-a transmis ca "nici in 1989 nu a putut sa ne impuste pe toti".

"Nici in 1989 nu a putut sa ne impuste pe toti. Eu atunci aveam 17 ani, am iesit pe strada, ca multi dintre dumneavoastra, deci cred ca nici in 2014 nu o sa se poata intampla acest lucru. Cred ca proiectele importante pentru cetatenii tarii le veti desfasura in continuare, ca va veti face datoria fata de ei, iar cei mai multi dintre dumneavoastra probabil veti fi realesi in 2016, pentru ca v-ati facut datoria fata de oameni", a spus Ponta.

El a aratat ca isi doreste ca Guvernul pe care il conduce sa fie un sprijin pentru proiectele alesilor locali si sa aiba o strategie integrata cu acestia.

"Va consider cei mai legitimi reprezentanti ai comunitatilor dumneavoastra, sunteti cei mai votati oameni si cei in care cetatenii au cea mai mare incredere. Cred ca in judetul, in orasul, in comuna dumneavoastra nici presedintele, nici eu, nici alt ministru nu poate sa concureze cu dumneavoastra in ceea ce priveste increderea pe care cetatenii v-o acorda. Din acest punct de vedere, cat voi fi sef al Guvernului, va voi respecta, va voi aprecia, si voi considera de fiecare data ca dumneavoastra reprezentati mai bine cetatenii Romaniei decat cei aflati in functii temporare aici, la Bucuresti, fie in Parlament, fie la Cotroceni, fie la Guvern", a mai spus Ponta.

Citeste si:
Victor Ponta, reproș pentru protestatarii de mediu: „Nu s-au mai...
Victor Ponta, reproș pentru...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.