Premierul Victor Ponta a afirmat ca are o parere foarte buna despre Radu Mazare, ca si majoritatea cetatenilor Constantei, si a sustinut ca si in 2012, dupa referendumul de demitere a presedintelui Traian Basescu, "s-a pornit un val de anchete" pentru ca USL sa nu fie votat in decembrie

"Perchezitii vor fi peste tot. Eu am aceeasi pozitie, si anume si in 2012, dupa referendum, s-a pornit acel val de anchete in ideea ca, in decembrie, oamenii nu vor vota cu USL si au votat. Si acum vor vota cu noi. Radu Mazare este un om pe care il apreciez foarte mult, care a fost votat de atatea ori de cetatenii Constantei si rezista ca toti ceilalti", a spus Ponta, potrivit MEDIAFAX.

Intrebat daca astfel acuza DNA de presiuni politice, Ponta a sustinut ca aceasta este interpretarea presei si ca el a spus doar ca are o parere foarte buna despre Radu Mazare, ca si majoritatea cetatenilor Constantei.

Procurorii DNA fac, marti, perchezitii la Primaria Constanta si la locuinta primarului Radu Mazare, intr-un dosar in care sunt vizate fapte de coruptie, potrivit unor surse judiciare.

DNA a anuntat, marti, ca procurorii fac perchezitii la 12 adrese din Constanta, Bucuresti si Dambovita, printre care si la sediul unei institutii publice, intr-un dosar in care se fac cercetari privind fapte de coruptie care ar fi fost comise, in 2011-2013, de functionari cu functii de conducere.

Si reprezentantii Primariei Constanta au transmis, marti dimineata, un comunicat de presa in care precizeaza ca perchezitiile facute de procurorii DNA la sediul institutiei vizeaza constructia cartierului de locuinte sociale din oras, anchetatorii solicitand documente legate de acest proiect.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.