Liderul PSD, premierul Victor Ponta a comentat scurt informatia privind perchezitiile incepute de procurorii DNA in cazul primarului Radu Mazare, spunand ca "7,4 milioane nu cred ca reusesc pana in noiembrie", referitor la numarul persoanelor care au votat pentru demiterea presedintelui Basescu.

Astfel, intrebat de presa, inainte de a intra in sala in care este prezentat raportul anual de activitate al Consiliului Concurentei, cum comenteaza informatia privind inceperea unor noi perchezitii ale DNA, de aceasta data in cazul lui Radu Mazare, Ponta a raspuns: "7,4 milioane nu cred ca reusesc pana in noiembrie".

Procurorii DNA fac, marti, perchezitii la Primaria Constanta si la locuinta primarului Radu Mazare, intr-un dosar in care sunt vizate fapte de coruptie, scrie MEDIAFAX.

DNA a anuntat, marti, ca procurorii fac perchezitii la 12 adrese din Constanta, Bucuresti si Dambovita, printre care si la sediul unei institutii publice, intr-un dosar in care se fac cercetari privind fapte de coruptie care ar fi fost comise, in 2011-2013, de functionari cu functii de conducere.

Primarul Constantei, Radu Mazare, spunea, in 24 martie, ca Directia Nationala Anticoruptie il vizeaza intr-o noua ancheta, privind modul in care a fost construit cartierul de locuinte sociale din oras, procurorii solicitand primariei mai multe documente legate de aceasta investitie, in valoare totala de sapte milioane euro.

Radu Mazare este cercetat de DNA in trei dosare legate de retrocedari de terenuri, iar in 2008 a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie, alaturi de alte persoane, tot intr-un dosar legat de retrocedari, acesta judecandu-se la Curtea de Apel Bucuresti.

Primaria Constanta a finalizat in vara anului trecut acest cartier de locuinte sociale, iar la inaugurarea ultimelor blocuri a fost prezent si premierul Victor Ponta. Cartierul este format din 17 blocuri, care au 906 locuinte - 339 de garsoniere, 396 de apartamente cu doua camere si 171 de apartamente cu trei camere. In cele 17 blocuri locuiesc aproximativ trei mii de persoane. Valoarea totala a investitiei este de aproximativ 7 milioane de euro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.