Vicepresedintele PNL Radu Stroe participa la sedinta de grup a deputatilor liberali, unde mai multi colegi ii solicita demisia din partid ca urmare a declaratiilor si pozitionarii acestuia din ultima perioada, au declarat surse participante la reuniune.

Mai multi deputati ai PNL i-au cerut lui Stroe demisia din calitatea de membru al PNL, dupa ce vicepresedintele PNL a vut mai multe declaratii considerate contrare pozitiei PNL. De asemenea, lui Stroe i s-a reprosat faptul ca la mai multe dintre voturile din plenul Parlamentului si al Camerei Deputatilor s-a exprimat in mod contrar liniei convenite la nivelul grupului PNL, scrie MEDIAFAX.

Radu Stroe participa la sedinta de grup a deputatilor PNL, iar sursele citate au precizat ca acesta le-ar fi replicat colegilor nemultumiti ca nu-si va prezenta demisia din partid.

Totodata, in cadrul reuniunii se discuta despre posibilitatea unei propuneri de excludere, ori suspendare din partid pentru 6 luni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.