Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca nu le putem cere altora sa ne respecte tara mai mult decat o facem noi, si nici sa o apere si sa o iubeasca mai mult decat o facem noi.

In finalul discursului sau de la sedinta solemna a Parlamentului pentru aniversarea a zece ani de la aderarea la NATO, presedintele a precizat ca doreste sa mai spuna cateva fraze.

"Nu le putem cere altora sa ne respecte tara mai mult decat o respectam noi. Nu le putem cere altora sa ne apere tara mai mult decat ne-o aparam noi. Si nu putem cere altora sa ne iubeasca tara mai mult decat ne-o iubim noi", a afirmat seful statului, in aplauzele parlamentarilor, transmite MEDIAFAX.

Parlamentul a organizat, marti, o sedinta solemna pentru marcarea a 10 ani de la aderarea Romaniei la NATO.

La 29 martie 2004 Romania a depus la Washington instrumentele de aderare la Organizatia Tratatului Atlanticului de Nord, iar in 2 aprilie tricolorul a fost ridicat la Cartierul General NATO de la Bruxelles.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.