Victor Ponta a declarat, luni, ca nu a mers la ceremonia de la Palatul Cotroceni dedicata aniversarii a zece ani de la aderarea la NATO pentru ca avea "treaba", el sustinand ca aceia "care dau cu paharelele de sampanie" azi nu au avut niciun merit in aderare.

Intrebat de ce nu a mers la ceremonia de la Cotroceni, Ponta a raspuns: "Aveam treaba. Si acum am treaba la Guvern".

"Aveam treaba si doi, repet, eu cred ca cei care ne-au adus in NATO au fost niste oameni politici cu o viziune extraordinara si ca pe ei trebuie sa-i laudam in primul rand: pe Emil Constantinescu, pe Ion Iliescu, pe Victor Ciorbea, Radu Vasile - din pacate, nu mai e printre noi, Mugur Isarescu si Adrian Nastase", a spus Ponta, potrivit MEDIAFAX.

"Cei care dau acum cu paharelele de sampanie pe la Cotroceni nu au avut niciun merit si nici eu nu am avut niciun merit. Nu pot sa ma bucur pentru faptul ca niste oameni politici pe care i-am hulit si ii hulim foarte mult au facut bine Romaniei si o sa spun si maine la Parlament ca le multumesc celor care ne-au adus in NATO", a adaugat Ponta.

Intrebat daca a primit invitatie pentru a merge la Cotroceni, la ceremonia dedicata NATO, Ponta a raspuns: "Nu stiu, o sa verific la birou". Intrebat daca absenta sa de la Cotroceni denota aparitia unei noi probleme intre el si presedinte, Ponta a precizat: "Nu, nici vorba. De ce?".

O ceremonie organizata cu prilejul aniversarii a 10 ani de la aderarea Romaniei la Organizatia Tratatului Atlanticului de Nord (NATO), a avut loc luni, la Palatul Cotroceni, in prezenta presedintelui Traian Basescu si a fostilor sefi de stat Ion Iliescu si Emil Constantinescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.