Presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta participa, joi dimineata, la bilantul activitatii MApN pe 2013, cei doi stand unul langa celalalt la prezidiu si schimband, la inceputul evenimentului, cateva cuvinte in timpul intonarii inmului.

Premierul a sosit primul la MApN, ulterior sosind si presedintele Traian Basescu, la sosirea caruia a fost intonat imnul. Cei doi au fost intampinati, la intrarea in sediul ministerului, de catre ministrul Apararii, Mircea Dusa, scrie MEDIAFAX.

Ulterior, la intrarea in sala unde are loc activitatea de bilant, a fost intonat imnul din nou, iar presedintele si premierul s-au asezat la prezidiu. Inainte de a se aseza, in timpul intonarii imnului, cei doi au schimbat cateva cuvinte. Ulterior, in timpul discursului introductiv al ministrului Dusa, cei doi au dialogat din nou, pentru cateva momente.

Dupa inceprea evenimentului de bilant, presa a fost invitata afara din sala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.