Fosta campioana mondiala la gimnastica Corina Ungureanu si-a depus, luni, la Biroul Electoral Central dosarul de candidatura si listele de sustinatori pentru a intra in cursa pentru alegerile europarlamentare in calitate de candidat independent.

Corina Ungureanu a strans 103.027 de semnaturi de sustinere a candidaturii sale, fata de minimum necesar de 100 de mii, transmite MEDIAFAX.

Ea a venit insotita de tineri care purtau hanorace inscriptionate "Independent Corina Ungureanu. Campioana mondiala la gimnastica". Corina Ungureanu a afirmat ca isi doreste sa ajunga in Parlamentul European pentru "a promova si a aduce Romania intre primele tari, pentru ca trebuie sa ne facem vazuti si auziti".

Inca din august 2013, Corina Ungureanu si-a anuntat decizia de a candida ca independent pentru un mandat de europarlamentar la alegerile din acest an. Ea a anuntat atunci ca, pentru a putea candida, a decis sa demisioneze din PSD, partid al carei membru devenise in urma cu peste un an, dupa ce a renuntat la apartenenta sa la UNPR.

Corina Georgiana Ungureanu, nascuta in 29 august 1980 la Ploiesti, a avut o activitate competitionala internationala intre 1993 si 1999. Ea a fost membra a echipei de gimnastica artistica a Romaniei care a castigat de doua ori titlul mondial si a fost campioana europeana la sol in 1998.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.