Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sambata, la Braila, ca se asteapta ca presedintele Traian Basescu sa se implice in campania pentru europarlamentare in favoarea PMP oferind mere alegatorilor, impartind afise sau chiar sa duca oamenii cu Logan la vot.

Antonescu a fost intrebat cum vede participarea presedintelui Traian Basescu la dezbaterea organizata sambata de Miscarea Populara.

"Este regretabil ca si pe ultimii metri ai mandatului presedintele se compromite politic in calitatea lui de presedinte, ca, vorba cuiva, macar daca ar fi facut campanie pentru un partid mare, este si hazliu pentru ca partidul este cum este. Nu este demn si nu este bine, pentru ca, repet, chiar era nevoie de un presedinte, de cineva care in acest an 2014 atat de incarcat cu dispute si cu competitie politica, dar in acelasi timp incarcat cu foarte multe evenimente externe, presedintele sa se concentreze si sa ramana chiar arbitrul de care un asemenea an ar fi avut nevoie. Nu o face, ne-am obisnuit", a spus liderul PNL, potrivit MEDIAFAX.

El a precizat ca se asteapta ca seful statului sa se implice activ in favoarea PMP in perioada de campanie pentru europarlamentare.

"Ma astept la orice, sa dea afise, sa dea mere, sa aduca oamenii la vot cu Loganul personal. Ma astept la orice si faptul ca nu mai fac din aceasta chestiune centrul discursului meu politic si actiunii mele politice ii scandalizeaza pe niste fosti prieteni sau incearca sa-l foloseasca domnul Ponta, dar si domnul Ponta devine caraghios in lupta cu regimul Basescu, adica, ganditi-va, domnul Basescu cu marul, cu chestia aia mica, PMP sau cum ii spune si ditamai domnul Ponta cu ditamai partidoiul in spate si ditamai Guvernul si cu ditamai problemele in spate lupta cu Basescu", a mai afirmat Antonescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.