Cateva mii de persoane, membri si simpatizati ai PDL, participa, sambata, la Cluj-Napoca, la un miting de protest fata de actuala guvernare, intre cei prezenti numarandu-se presedintele partidului, Vasile Blaga, Theodor Stolojan si Catalin Predoiu.

Participantii la mitingul PDL cu tema "Guvernul Ponta - marea minciuna nationala" s-au adunat, sambata, in Piata Lucian Blaga din Cluj-Napoca, avand pancarte cu mesaje precum: "PSD - taxe si minciuni", "Guvernul Pontaxa", "PSD, cel mai mincinos guvern", "Nu stiti sa guvernati, e bine sa plecati", "Jos USL, Guvern de mafioti".

Inainte de inceperea discursurilor, care sunt sustinute, la ora transmiterii acestei stiri, de liderii PDL, pe scena amplasata in Piata Lucian Blaga, cei prezenti au asistat la un spectacol folcloric sustinut de Aurel Tamas si Dumitru Farcas. Ulterior, pe scena au urcat lideri ai PDL, intre care presedintele partidului, Vasile Blaga, candidatul democrat-liberal la Presedintie, Catalin Predoiu, Theodor Stolojan, Gheorghe Flutur, Traian Ungureanu, Andreea Paul, Monica Macovei, transmite MEDIAFAX.

La miting participa membri si simpatizanti ai mai multor organizatii ale partidului din tara, precum Bucuresti, Ilfov, Suceava, Valcea, Botosani, Arad, Mehedinti, Constanta.

Dupa miting, cei prezenti vor pleca intr-un mars prin centrul municipiului Cluj-Napoca, pana in fata Prefecturii Cluj.

Primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, fostul lider al PDL, este absent de la miting, el declarand, vineri seara, ca va participa, sambata, impreuna cu presedintele Traian Basescu, la dezbaterea de la Bucuresti a Fundatiei Miscarea Populara.

Presedintele Traian Basescu si fostul premier Emil Boc au mai participat impreuna, in 9 februarie, la o dezbatere organizata de Fundatia Miscarea Populara la Cluj-Napoca. Boc a anuntat atunci ca a acceptat sa faca parte din Fundatia Miscarea Populara, sustinand ca, in opinia sa, poate avea o contributie la unificarea dreptei, pentru castigarea alegerilor din acest an.

Citeste si:
Metroul de la Cluj. Astăzi se semnează contractul pentru proiectare...
Metroul de la Cluj. Astăzi se...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.