Presedintele PSD, Victor Ponta, a afirmat, joi, la Pitesti, ca nu va vorbi de rau despre oameni alaturi de care a facut campanie electorala si cu care a guvernat, Ponta spunand ca respecta PNL si ca ar vrea sa colaboreze in continuare cu acest partid.

"Pe mine nu o sa ma auziti spunand ceva de rau despre oameni alaturi de care, timp de trei ani, am facut lucruri importante, alaturi de care am facut campanie, am guvernat impreuna. Ar insemna sa fiu impotriva revolutiei bunului simt. Inseamna ca v-am mintit acum un an sau doi, cand v-am spus ca sunt buni liberalii. Eu cred si acum sa sunt buni. Partidul National Liberal e un partid serios pe care il respect si cu care as vrea sa colaborez", a spus Victor Ponta, potrivit MEDIAFAX.

Liderul PSD a adaugat ca si el, si presedintele PNL, Crin Antonescu, au fost votati "sa lupte" cu Traian Basescu si ca ar fi "o greseala" daca Antonescu si-a schimbat obiectivul.

"Noi impreuna, si domnul Antonescu, si eu, si liberali, si social-democrati si conservatori am fost votati ca sa ne luptam cu Traian Basescu. Eu nu mi-am schimbat obiectivul politic fundamental si daca si l-a schimbat domnul Antonescu cred ca e o greseala", a mai spus Ponta.

Presedintele social-democratilor a mai spus ca este convins ca "PSD nu s-a schimbat deloc fata de acel partid pe care domnul Crin Antonescu il sustinea".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.