Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti, ca nu face comentarii la insemnarile pe Facebook ale lui Victor Ponta, adaugand ca nu este nici psiholog si nici consilier, ca sa stie de ce premierul iese cu aceste mesaje.

"Nu fac comentarii la insemnarile pe Facebook ale domnului Ponta. Ce am avut de spus despre aceasta incercare de amortire si de pacalire pana la urma a intregii opinii publice, m-am exprimat ieri. Nu am nimic de adaugat", a afirmat Crin Antonescu, despre postarea premierului pe pagina de socializare, transmite MEDIAFAX.

"Probabil ca o va mai tine asa mult timp, dar este problema domniei sale, nu a mea", a adaugat Antonescu.

Intrebat de ce crede ca premierul iese cu astfel de mesaje, presedintele PNL a raspuns: "Nu sunt nici psiholog, nici expert, nici consilier a domnului Ponta".

Liderul PSD, Victor Ponta a afirmat, marti, ca regreta credinta liderului PNL, Crin Antonescu, ca batalia nu se mai da cu Traian Basescu, care iese din mandat, ci cu PSD "cu tentatie de partid-stat", si arata ca el se bazeaza in continuare pe toti liderii si votantii PNL care nu uita cine este adversarul Romaniei.

Declaratia liderului PSD, premierul Ponta, a fost postata pe Facebook marti dimineata, inainte ca acesta sa plece in vizitele pe care le va efectua in Grecia si Albania. "Regret aceasta credinta a lui Crin Antonescu! Eu ma bazez in continuare pe toti liderii, militantii si votantii PNL care nu uita cine este adversarul nostru si al Romaniei!", a scris premierul.

El a comentat astfel dupa ce, luni seara, la Realitatea TV, liderul PNL, Crin Antonescu, a afirmat ca, din acest moment, adversarul politic pentru liberali este PSD-ul, fara ca aversiunea fata de PSD sa se traduca printr-o simpatie fata de presedintele Traian Basescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.