Victor Ponta a ajuns in Georgia, in vizita oficiala, din delegatia sa facand parte ministrii de Externe, Economiei si Sportului, dar si membri ai Federatiei Romane de Rugby, jucatori din generatia anilor 80, care vor asista, sambata, la meciul de rugby Georgia-Romania, de la Tbilisi.

In urma acestei partide, la care este foarte posibil sa asiste si premierul Ponta, va fi stabilita ordinea finala in editia 2013-2014 din Cupa Europeana a Natiunilor la rugby, precum si traseul Georgiei si Romaniei la Cupa Mondiala din 2015.

In delegatia premierului este si presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, Octavian Morariu.

Potrivit Executivului, deplasarea premierului Ponta constituie prima vizita oficiala la nivel de prim-ministru al Romaniei in Georgia.

El va fi primit de presedinte, de premier si de presedintele Parlamentului, informeaza MEDIAFAX.

Conform Guvernului, vizita constituie si un mesaj clar de sprijin pentru aspiratiile europene si euro-atlantice ale Georgiei, "avand in vedere si contextul dat de evolutiile actuale din regiune", urmand sa fie discutate modalitatile concrete de sprijin de catre Romania in ceea ce priveste parcursul european al Georgiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.