Presedintele Traian Basescu discuta, la aceasta ora, cu premierul Victor Ponta, ministrul de Interne si sefii serviciilor de informatii, intr-o sedinta de lucru convocata la Palatul Cotroceni, au declarat surse oficiale.

Discutia are loc dupa ce, miercuri, premierul Ponta a anuntat ca transmis Presedintiei nota de informare redactata de vicepremierul Gabriel Oprea, ministru de Interne, privind activitatile pe teritoriul Romaniei ale presedintelui partidului Jobbik din Ungaria, Vona Gabor, "cu impact in planul securitatii nationale si sigurantei publice", si il roaga, in acest sens, sa avizeze, in calitate de presedinte al CSAT, concluziile si masurile propuse in nota de informare.

Potrivit MEDIAFAX, Ponta a declarat ca Ministerul de Interne il poate declara pe liderul Jobbik drept persoana indezirabila pe teritoriul Romaniei daca presedintele Traian Basescu, ca sef al Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, avizeaza procedura.

Presedintele a avut in ultima perioada mai multe esdinte de lucru, legata si de situatia din Ucraina.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.