Premierul Victor Ponta a prezentat Parlamentului noul program al Guvernului, lansand un apel ca, in acest an, cand vor fi organizate alegerile europarlamentare si cele pentru Presedintie, sa fie evitata o "cursa" a promisiunilor catre populatie, precum in anul 2009.

El a aratat ca actualul Guvern vrea sa isi continue mandatul si dupa anul 2014, astfel ca este nevoie de responsabilitate.

"Cer sprijin Parlamentului pentru a nu repeta greselile din 2009: sa marim nivelul de asteptare a populatiei, sa purtam o adevarata cursa a promisiunilor, pregatind practic un dezastru cum a fost cel din 2010", a spus Ponta, potrivit MEDIAFAX.

Premierul i-a asigurat totodata pe parlamentari ca principalele masuri fiscal-bugetare, precum cele legate de nivelul maxim al cotei unice de impozitare, reducerea CAS si scutirea de impozit pe profitul reinvestit, raman obiective ale Guvernului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.